
DİQQƏT! Bu meyvə-tərəvəzlərin qabığını atmayın - Çox FAYDALIDIR

Meyvə və tərəvəz qabıqları adətən atılır. Lakin mütəxəssislər bəzi meyvələrin və tərəvəzlərin qabıqlarının olduqca faydalı olduğunu bildirir.
ALMA QABIĞI: Həzm sistemini yaxşılaşdırır, iltihabı azaldır, ürək xəstəlikləri kimi xroniki xəstəliklərdən qoruyur.
YERKÖKÜ QABIĞI: Lif, A, C və K vitaminləri və antioksidant baxımından olduqca zəngindir.
BANAN QABIĞI: Əhval-ruhiyyəni yaxşılaşdırır, həzmi dəstəkləyir və ürək sağlamlığını gücləndirir.
KARTOF QABIĞI: Olduqca qidalıdır və flavonoidlər baxımından zəngindir.
XİYAR QABIĞI: Yaxşı bir lif mənbəyidir. Antioksidantlarla zəngindir. Dərini nəmləndirir.
PORTAĞAL QABIĞI: İmmuniteti gücləndirir və dəri sağlamlığını yaxşılaşdırır. İltihabı qarşısını alır.
Oxşar xəbərlər

Meyvələri bu saatda yeməyin, yoxsa...
Tibbi məlumatlar

Qəzzada 40 mindən çox uşaq aclıqla üz-üzədir
Bugun.az

Boş yerə sağlam hesab olunan qidalar
Tibbi məlumatlar

Bu ərzaqlarda gizli şəkər var - Həkimdən xəbərdarl...
Bugun.az

Aztəminatlı ailələr üçün meyvə bağları salınır
Son Xeberler

Səhər yeməyinin faydaları
Bugun.az