
Tibbi məlumatlar
2 abunə
Balığı şəkərlə qızardın - TƏƏCCÜBLƏNƏCƏKSİNİZ
02.11.2024 16:59
255 baxış sayı
1 dəq. oxuma

Balıq qızartmaq üçün reseptlərin əksəriyyətində əsas maddələr un və duzdur. Bəzən dadı daha da fərqli etmək üçün ona bibər də əlavə etmək olar.
Bir çoxlarının bilmədiyi başqa bir komponent də var ki, bu balığı daha iştahaaçan və xırtıldayan edəcək. Söhbət şəkərdən gedir. Ancaq bunun üçün çox az şəkərdən istifadə etməlisiniz. Çox əlavə etsəniz, yeməyin dadını poza bilərsiniz.
Bir kiloqram balığı qızartmaq üçün bir çimdik şəkər kifayətdir.
A
Biotexnologiya müxbiri
Biologiya və biotexnologiya sahəsində yazıram. Genetika və yeni tibbi texnologiyalar çox maraqlı mövzulardır.
Bütün məqalələrə baxınOxşar xəbərlər

Niyə balığı qatıqla yemək olmaz?
Tibbi məlumatlar
273
26/11 11:26
Türkiyənin Kənd Təsərrüfatı Naziri İbrahim Yumaklı...
Son Xeberler
39
31/10 19:55

Kənd Təsərrüfatı Naziri Tuncelidə Nərə Balığı İste...
Son Xeberler
43
31/10 16:34

Maykl Cordan 200 kiloqramlıq balıq tutdu
Şou Xəbər
602
16/06 16:37

Baham adalarında köpək balığı turistlərə hücum et...
Bugun.az
147
11/02 20:25
İnsan Eşitməsinə Yaxın Həssaslığa Sahib Qədim Balı...
Elm Xəbərləri
42
04/11 05:15



